Όλες οι κατηγορίες
Μέσα & Εκδηλώσεις
Νοέμβριος 17, 2023

Οι συναρπαστικές στιγμές του Periodmed Medical στην 55η Διεθνή Έκθεση Νοσοκομείου και Ιατρικού Εξοπλισμού του Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 2023

Τα προϊόντα της Periodmed Medical διανέμονται ευρέως στην Ασία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικού ιατρικού εξοπλισμού υπερήχων σε δεκάδες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Μεξικό, Ονδούρα, Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Ρωσία, Πολωνία, Τσεχία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, Κροατία, Αυστραλία, Αίγυπτος , Μαρόκο, Κένυα, Ουγκάντα, Τανζανία, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ινδία, Τουρκία, Συρία, Πακιστάν και άλλα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες ιατρικές λύσεις σε παγκόσμιους ασθενείς και επαγγελματίες υγείας, βελτιώνοντας τα πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης και την ποιότητα των υπηρεσιών.

1
2
3
4

Για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών και την κάλυψη υπηρεσιών, η Periodmed Medical σχεδιάζει να ιδρύσει γραφεία και υποκαταστήματα σε διάφορες επαρχίες και πόλεις της Κίνας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εγχώριων πελατών. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να ιδρύσουμε τοπικά υποκαταστήματα στο εξωτερικό στην Ευρώπη και την Ινδία μετά το 2024 για να επεκτείνουμε περαιτέρω την επιρροή μας στη διεθνή αγορά και να προωθήσουμε τις εξελίξεις στην παγκόσμια ιατρική τεχνολογία.

5
6
7
8

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Periodmed Medical, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ιατρική υποστήριξη τεχνολογίας υπερήχων.

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: 13ος όροφος, Κτίριο C1, Πλατεία Μινγκγιάνγκ, Πάρκο Λογισμικού,

Περιφέρεια οικονομικής ανάπτυξης, Xuzhou

Διεύθυνση εργοστασίου: Κτίριο Νο. 9, Περιοχή Β, Βιομηχανικό Πάρκο Dian Dian, Βιομηχανική Ζώνη Xuzhou, Περιοχή Jiawang, πόλη Xuzhou, Επαρχία Jiangsu

Επίσημο email υπερήχων στο εξωτερικό: [προστασία μέσω email]

Επίσημος Ιατρικός ιστότοπος Periodmed Ultrasound: www.periodmed.com

Γραμμή εξυπηρέτησης πωλήσεων: +86 516 68910108 (Ιατρικό Εσωτερικό)

+86 516 68910109 (Overseas Medical)

WhatsApp: +86 15005204265