Όλες οι κατηγορίες
Μέσα & Εκδηλώσεις
Νοέμβριος 10, 2023

Η Periodmed Medical πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Νοσοκομείου και Ιατρικού Εξοπλισμού του Ντίσελντορφ στη Γερμανία

(新闻封面)普迈思展会11月邀请函

Η Periodmed Medical πρόκειται να συμμετάσχει στην 55η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Νοσοκομείων και Ιατρικού Εξοπλισμού του Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 2023. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου και ο αριθμός του περιπτέρου μας είναι 16J66-5. Προσκαλούμε ειλικρινά πελάτες από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν το περίπτερό μας για πιθανή συνεργασία.

Periodmed-Wireless Handheld USB WiFi Color Doppler Ultrasound
Periodmed-Product

Η Periodmed Medical έχει επιτύχει αξιοσημείωτες ερευνητικές ανακαλύψεις στον τομέα της ιατρικής απεικόνισης, αξιοποιώντας τη βαθιά κατανόηση του ιατρικού τομέα και της τεχνολογικής καινοτομίας. Η ομάδα μας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι κατέχουμε 30 εθνικές πατέντες τεχνολογίας, επιδεικνύοντας τις καινοτόμες ικανότητές μας στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού. Εστιάζουμε σε προϊόντα και λύσεις υπερήχων, καλύπτοντας τόσο τον ανθρώπινο όσο και τον κτηνιατρικό ιατρικό τομέα με διαφορετικά μοντέλα προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει διαγνωστικά συστήματα υπερήχων φορητών υπολογιστών, πλήρως ψηφιακά συστήματα έγχρωμου Doppler, φορητές συσκευές υπερήχων και κτηνιατρικούς υπερήχους. Οι λύσεις μας OEM/ODM περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως προκαταρκτική έρευνα προϊόντων, ανάπτυξη καλουπιών, χύτευση με έγχυση, συναρμολόγηση SMT, παραγωγή, έλεγχος ποιότητας, δοκιμή γήρανσης, συσκευασία προσαρμοσμένου λογότυπου, αποθήκευση και πολλά άλλα.

Periodmed-Η αλυσίδα της βιομηχανίας μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Periodmed Medical, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ιατρική υποστήριξη τεχνολογίας υπερήχων.

Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: 13ος όροφος, Κτίριο C1, Πλατεία Μινγκγιάνγκ, Πάρκο Λογισμικού,

Περιφέρεια οικονομικής ανάπτυξης, Xuzhou

Διεύθυνση εργοστασίου: Κτίριο Νο. 9, Περιοχή Β, Βιομηχανικό Πάρκο Dian Dian, Βιομηχανική Ζώνη Xuzhou, Περιοχή Jiawang, πόλη Xuzhou, Επαρχία Jiangsu

Επίσημο email υπερήχων στο εξωτερικό: [προστασία μέσω email]

Επίσημος Ιατρικός ιστότοπος Periodmed Ultrasound: www.periodmed.com

Γραμμή εξυπηρέτησης πωλήσεων: +86 516 68910108 (Ιατρικό Εσωτερικό)

+86 516 68910109 (Overseas Medical)

WhatsApp: +86 15005204265

3e6a4f7e562f9d3659515051b4e5a6b4